Velkommen til Haugaland Open 2015

Koordinatene for å finne banen: Bredde/lengdegrad: 59.274321, 5.299503

Vi har begrenset med plass på parkeringsplassen så det er fint om alle tar hensyn og parkerer på en måte slik at flest mulig får plass. For å finne hull 1 går man inn (forbi bommen) og tar til venstre opp bakken der stien deler seg. Å gå til utkast på hull 1 tar 2-3 minutter fra parkeringsplassen, og man finner det på venstre kant ca 30 meter etter inngangen til hundeparken (skiltet).

Hvis du ønsker en guide, ta kontakt på vår Facebook-gruppe så kan muligens noen av klubbens spillere ta deg med rundt banen.

Det har heldigvis ikke kommet så mye nedbør siste ukene så banen er relativt tørr. Vi anbefaler uansett å ha gode sko, da det finnes våte områder og litt sørpe rundtomkring. Værmeldingen for helga ser bra ut, med ingen nedbør i løpet av spillingen lørdag og 25 grader, mens det foreløpig ser ut til å regne litt på tredjerunden søndag men skal avta når det er tid for semifinaler og finaler.

Det er mye mygg/knott på banen og vi anbefaler på det sterkeste å smøre seg inn med et effektivt middel mot dette. 

Registrering og spillermøte

Det blir spillermøte på parkeringsplassen ved banen fredag klokken 19:00. Registrering åpner kl. 17:00 og varer frem til spillermøte.